Θεατρικές παραστάσεις σε τιμές για λεσχίτες μόνο

ΘΕΑΤΡΙΚΟΙ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

«ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ»

 

Από 9-21 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο, στο Κινηματοθέατρο Αστόρια, θα παρουσιαστούν μια σειρά από παραστάσεις με ξεχωριστό καλλιτεχνικό ενδιαφέρον, παραστάσεις που επιλέχθηκαν με κριτήριο να παρουσιάσουν ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός στην πόλη, ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.

Εκτιμώντας ότι πάντα μια καλή θεατρική παράσταση, ένα ολοκληρωμένο φεστιβαλικό project μπορεί να «χωρέσει» στην ήδη ίσως διαμορφωμένη ατζέντα, επιχειρούμε να παρουσιάσουμε το φετινό Νοέμβρη στην πόλη του Ηρακλείου το θεατρικό φεστιβάλ «Θεατρικοί Βηματισμοί στο Ηράκλειο», ευελπιστώντας στην αποδοχή του κοινού και, γιατί όχι, στην καθιέρωσή του.    

 

Οι κάτοχοι καρτών πολλών προβολών της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Ηρακλείου, θα πληρώνουν 8 ευρώ/ παράσταση με την επίδειξη της κάρτας τους στο ταμείο. Οι κάρτες της λέσχης δε θα επιβαρύνονται ,δηλαδή θα μπορείτε να παρακολουθήσετε όσες θεατρικές παραστάσεις από τους θεατρικούς βηματισμούς θέλετε, ενώ ο αριθμός ταινιών που δικαιούστε για τη λέσχη θα παραμένει ο ίδιος.

Για τις ώρες των παραστάσεων επικοινωνήστε με το κινηματοθέατρο Αστόρια.

Για αγορά καρτών πολλών προβολών ,μπορείτε να απευθυνθείτε στο ταμείο της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Ηρακλείου κατά τη διάρκεια των τακτικών της προβολών.

Οι παραστάσεις που θα παρουσιαστούν είναι:

9 & 10/11

"La Cocinera (Η μαγείρισσα)" του Eduardo Machado

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στον ομώνυμο ρόλο. Συμμετέχουν Μπάμπης Χατζηδάκης, Δώρα Θωμοπούλου, Μίλτος Σαμαράς, Μαρία Δερεμπέ.   

 

 

13/11

"Το αμάρτημα της μητρός μου" του Γεώργιου Βιζυηνού, σε θεατρική προσαρμογή και σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη, με τους Θεμιστοκλή Καρποδίνη και Αγάπη Μανουρά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 & 15/11

«Λωξάνδρα» της Μαρίας Ιορδανίδου σε σκηνοθεσία της Άννα Βαγενά με πρωταγωνίστρια την Άννα Βαγένα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 & 17/11

«Αυτός και το παντελόνι του» του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία της Βάνας Πεφάνη και πρωταγωνιστές τον Κώστα Αρζόγλου και τον Πάνο Μπόρα.

 

 

 

18/11

"Οι σιδεράδες" του Μίλος Νίκολιτς.

Σκηνοθεσία: Αυγουστίνος Ρεμούνδος Παίζουν: Ερμόλαος Ματθαίου  Ερνέστος Βουτσίνος  Έφη Καραγιάννη  Αβραάμ Παπαδόπουλος

 

 

 

 

19/11

«Το κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδρου. Δραματουργική επεξεργασία - Σκηνοθεσία : Φώτης Μακρής, Κλεοπάτρα Τολόγκου. Παίζει ο Φώτης Μακρής.

 

 

 

 

20/11

«Την λένε Εύα». Ο βίος  της  Εύας Κουμαριανού με την ίδια επί σκηνής μαζί της επί σκηνής ο σκηνοθέτης της παράστασης Αντώνης Μποσκοίτης. Το τραγούδι της παράστασης το έχει γράψει η Λένα Πλάτωνος και  το ερμηνεύει η Τάνια Τσανακλίδου. Ηθοποιοί: Εύα Κουμαριανού, Αντώνης Μποσκοΐτης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21/11

«Για την Ελένη», σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη. Με τη Μαρία Κίτσου στο ρόλο της Ελένης και το Σπύρο Κυριαζόπουλο στο ρόλο του βωβού εκτελεστή της.

 

 

 

 

 

Επικοινωνία & Οργάνωση Παραγωγής:  «Όψεις Πολιτισμού»

Κελέση Ελισάβετ, τ. 2310-220648, κ. 6933413060

Ευαγγελία Καλουδιώτη , τ.2310-257218

Ασπασία Δαινά, κ. 6934115555

 

 

 

 
Διαφήμιση

Newsletter

Θέλω να λαμβάνω το newlsetter της λέσχης