Η λέσχη θέλει τη συνεργασία σας

Αγαπητοί σινεφίλτατοι και σινεφίλτατες, άλλη μια χρονιά ,η τέταρτη κατά σειρά έφτασε στο τέλος της. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και για την παρέα που μας κρατήσατε τα Δευτεριάτικα βράδια.

      Μπορεί οι προβολές λοιπόν να τελείωσαν, η πραγματική δουλειά όμως τώρα αρχίζει. Το πρόγραμμα της χρονιάς 2011-2012 ξεκινά αμέσως τώρα να καταστρώνεται. Για την επιλογή των ταινιών η λέσχη θα χρειαστεί ...τη βοήθειά σας. Μπορείτε τώρα και εσείς να μας στέλνετε τους τίτλους ταινιών που θα θέλατε να προβάλλουμε την επόμενη χρονιά. Νέες κυκλοφορίες που θα θέλατε να δείτε στη μεγάλη οθόνη, παλιότερες ταινίες που έχετε καιρό να δείτε, ταινίες για τις οποίες έχετε ακούσει ,οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε.

 

Για να μας στείλετε τις προτάσεις σας απλά κάντε το ηλεκτρονικά με την αποστολή ενός e mail στη διεύθυνση administrator@nekli.gr

 Τα μηνύματα θα στέλνονται μέχρι τις 15 Μαϊου για να υπάρχει αρκετός χρόνος να κλειστούν οι ταινίες. 

 

Οι προτάσεις σας θα αξιολογηθούν και θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε όσο το δυνατόν τους περισσότερους από εσάς. Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι όλες οι ταινίες που θα προβληθούν θα πρέπει να είναι σε μορφή φιλμ και όχι ψηφιακού δίσκου (DVD) καθώς η αίθουσα που μας φιλοξενεί έχει υποδομές μόνο για προβολές σε φιλμ.

 

Καλό καλοκαίρι λοιπόν και ραντεβού ....τον Οκτώβρη!!!!

 

Newsletter

Θέλω να λαμβάνω το newlsetter της λέσχης