Κάθε Πέμπτη ραντεβού για σινεμά

Το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης, σε συνεργασία με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη και με την υποστήριξη των Γραφείων Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, για τρίτη χρονιά φέτος, διοργανώνουν προβολές κινηματογραφικών ταινιών, κάθε Πέμπτη στις 20:00 στη δημοτική αίθουσα «Ανδρόγεω» (2ος όροφος), το χρονικό διάστημα Απρίλιος - Μάιος 2013, προσπαθώντας να αξιοποιήσουν την τέχνη ως καινοτόμο μέσο στην ευαισθητοποίηση της κοινότητας.

Φέτος, το καθιερωμένο πλέον ραντεβού μας θα προσφέρει μοναδικές στιγμές γέλιου, με αγαπημένες κωμωδίες!

Στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης επιθυμούμε να εκφράσουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας σε πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, ευαισθητοποιημένων πολιτών - ομάδων, που με πάθος και χαμόγελο υποστηρίζουν ενεργά εκείνους που αντιμετωπίζουν καθημερινές δυσκολίες /προβλήματα - σε μία εποχή κρίσης, όπου οι βασικές ανάγκες έχουν μετατραπεί σε πολυτέλεια για τους περισσότερους.

Πιο συγκεκριμένα, επιθυμία μας είναι να ενισχύσουμε τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Ομάδας Αλληλεγγύης - Προσφοράς GIVE, ευαισθητοποιώντας το κοινό να υποστηρίξει την προσπάθεια και το έργο τους, μεταφέροντας με χαμόγελο μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας.

Σας περιμένουμε!
Είσοδος ελεύθερη!

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου

Θα προβληθούν οι ταινίες :

 

4 Απριλίου / 20:00

Καλύτερα δε γίνεται (As good as it gets)

(1997 / 139')

 

18 Απριλίου / 20:00

Στόμα με στόμα (Βoca a boca)

(1995 / 106')

 

25 Απριλίου / 20:00

Mαύρη γάτα, άσπρη γάτα (Crna macka, beli macor)

(1998 / 127')

 

09 Mαϊου / 20:00

Άντρες με τα όλα τους (The full monty)

(1997 / 91')

 

16 Mαϊου / 20:00

H μέρα της μαρμότας (Groundhog day)

(1993 / 101')

 

30 Mαϊου / 20:00

Koυζίνα με ψυχή (Soul kitchen)

(2009 / 99')

 

Στις 11 Απριλίου και 23 Μαϊου με ώρα έναρξης στις 17:00 θα πραγματοποιηθούν βιωματικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς στο χώρο του ΚΕΣΑΝ. Με αφορμή την προβολή μιας ταινίας ,οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν εμπειρίες ,σκέψεις προβληματισμούς και συναισθήματα για να οδηγηθούν με την καθοδήγηση των συντονιστών στη δημιουργική σύνθεση απόψεων με στόχο την καλλιέργεια δεξιοτήτων που θα τους υποστηρίζουν στο ρόλο τους.

 

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το πρόγραμμα προβολών σε μορφή trailer

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την αφίσα με το πρόγραμμα και πληροφορίες για τις ταινίες

 

 

 

Newsletter

Θέλω να λαμβάνω το newlsetter της λέσχης