Παρουσίαση του συλλόγου ΣΥΜΒΟΛΗ στο Ηράκλειο

Ο σύλλογος «ΣΥΜΒΟΛΗ στην Εκπαίδευση των Παιδιών της Αφρικής» σε συνεργασία με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση με θέμα «Τα παιδιά της Αφρικής έχουν να μας πουν…» στην αίθουσα: Ανδρόγεω, αυτήν την Κυριακή 27 Απριλίου. Στις 18:30 οι εθελοντές της ΣΥΜΒΟΛΗΣ θα  παρουσιάσουν με οπτικοακουστικά μέσα τις δράσεις του συλλόγου κατά τη διάρκεια των αποστολών στην Αφρική και θα ακολουθήσει σύντομη συζήτηση. Στη συνέχεια θα προβληθεί η πολυβραβευμένη  ταινία: «Η ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΜΕΡΑ» που διαπραγματευτεί τη ζωή δύο αγοριών στη Νότιο Αφρική.

Οι δράσεις της  ΣΥΜΒΟΛΗΣ πραγματοποιούνται κυρίως από εκπαιδευτικούς και φοιτητές από την Κρήτη και εθελοντικά πηγαίνουν κάθε καλοκαίρι σε χώρες τις Αφρικής, όπως η Μαδαγασκάρη και η Ουγκάντα για να οργανώσουν κατασκηνώσεις και να πληρώσουν τα δίδακτρα ώστε εκατοντάδες φτωχά παιδιά να μπορέσουν να φοιτήσουν στα κατά τόπους σχολεία. Επίσης, συλλέγουν σχολικά είδη από σχολεία  προκειμένου να τα δωρίσουν στους εκεί μαθητές που στερούνται και τα στοιχειώδη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: www.symboli.gr  ή στο facebook: «Συμβολή στην Εκπαίδευση Παιδιών της Αφρικής». 

 

 

 

 

      

 

 

Newsletter

Θέλω να λαμβάνω το newlsetter της λέσχης