Τι αλλάζει στη λέσχη από τη νέα χρονιά

Η 8η χρονιά λειτουργίας της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Ηρακλείου ξεκινά με κάποιες αλλαγές σε σχέση με ότι ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια.

Τιμές εισιτηρίων Οι νέες τιμές εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής :

 Κανονικό εισιτήριο : 5 €

Μειωμένο εισιτήριο (μαθητές ,φοιτητές ,παιδιά άνω των 10 ετών, ΑΜΕΑ ,κάτοχοι κάρτας πολυτέκνων) : 3 €

 Άνεργοι : 1 €

Παιδιά κάτω των 10 ετών : Ελεύθερη είσοδος

 Κάρτες πολλών προβολών  Οι κάρτες που έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα (10 και 5 προβολών) θα συνεχίσουν να ισχύουν κανονικά μέχρι να εξαντληθούν οι προσημειωμένες σε αυτές προβολές. Οι νέες κάρτες της λέσχης θα έχουν τις παρακάτω τιμές : 

-Κάρτα 5 προβολών με 20

-Κάρτα 10 προβολών με 35  

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες πολλών προβολών δεν έχουν ημερομηνία λήξης, δεν είναι ονομαστικές ,μπορούν να χρησιμοποιηθούν από περισσότερους από έναν θεατές στην ίδια προβολή και μπορεί κανείς να τις αγοράσει σε κάθε προβολή της λέσχης.

 Δομή προγράμματος  Όσοι από εσάς έχετε ήδη ρίξει μια πρώτη ματιά στο πρόγραμμα προβολών για την περίοδο 2014-2015 θα παρατηρήσατε ότι οι προβολές σταματούν την τελευταία Δευτέρα του Ιανουαρίου 2015. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι τότε σταματάνε και οι δραστηριότητες της λέσχης γενικότερα. Μετά το πέρας των προβολών της Δευτέρας θα ακολουθήσουν ειδικές προβολές ,αφιερώματα ,παρουσιάσεις ταινιών με ειδικούς προσκεκλημένους και πολλές ακόμη εκπλήξεις. Ο λόγος που δεν σας αποκαλύπτουμε περισσότερες λεπτομέρειες είναι επειδή είναι πολύ νωρίς για να έχουμε όλα τα δεδομένα στα χέρια μας.

Οι εκδηλώσεις θα δημοσιοποιούνται μέσω e mail και αφισών, για αυτό θα σας συμβουλεύαμε να λαμβάνετε το newsletter της λέσχης και να επισκέπτεστε συχνά τον τομέα «Ανακοινώσεις» στην ιστοσελίδα www.nekli.gr

Ευχόμαστε το κοινό να στηρίξει την προσπάθεια ανανέωσης της λέσχης όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια. 

 

Newsletter

Θέλω να λαμβάνω το newlsetter της λέσχης