Οδηγίες χρήσης της λέσχης

Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί :

- Γιατί πληρώνουμε εισιτήριο για τις προβολές της λέσχης;

- Η λέσχη μπορεί να μην αποσκοπεί στο κέρδος, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχει έξοδα. Κάθε ταινία που προβάλλουμε ενοικιάζεται από την αντίστοιχη εταιρεία διανομής, έρχεται με μεταφορική εταιρεία από την Αθήνα σε μορφή φιλμ 35 χιλ. και προβάλλεται σε ιδιωτική αίθουσα. Η αίθουσα για να καλύψει τα έξοδά της (αμοιβή μηχανικού προβολής ,υπεύθυνου κυλικείου, λειτουργικά έξοδα αίθουσας) εισπράττει το 50% των εισπράξεων κάθε προβολής. Συνυπολογίστε το κόστος συντήρησης της ιστοσελίδας, τη φορολόγηση των εσόδων της λέσχης και τις εκτυπώσεις φυλλαδίων και υλικού προώθησης γενικότερα και έχετε μια ιδέα για το που πάνε τα έσοδα των προβολών.

    Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να προσφέρουμε στο κοινό μας την καλύτερη δυνατή απόλαυση κατά τη θέαση μιας ταινίας ,χωρίς να παραβλέπουμε την επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης των συνανθρώπων μας. Για αυτό το λόγο, φροντίζουμε να κρατάμε χαμηλά τις τιμές των εισιτηρίων μας, παρόλο που αυτά αποτελούν τη μοναδική πηγή εσόδων μας.

- Πώς επιλέγονται οι ταινίες που θα προβληθούν στη λέσχη;

- Οι αίθουσες που μας έχουν φιλοξενήσει όλα αυτά τα χρόνια διαθέτουν εξοπλισμό για προβολή ταινιών σε μορφή φιλμ 35 χιλ. Αυτό αποτελεί τον κύριο δεσμευτικό παράγοντα για την επιλογή κάποιας ταινίας. Φυσικά πρωταρχικό κριτήριο είναι η ποιότητα ,ενώ φροντίζουμε να προβάλλουμε ταινίες που δεν έχουν πρόσφατα φιλοξενηθεί στην πόλη μας. Η επιλογή γίνεται κάθε καλοκαίρι από το διαχειριστικό συμβούλιο της λέσχης, χωρίς αυτό να αποκλείει οποιονδήποτε από τη διαδικασία. Μπορείτε όποτε θέλετε να μας στέλνετε τις προτάσεις σας είτε ερχόμενοι σε επαφή με το διαχειριστικό είτε μέσω e mail, αναλογιζόμενοι πάντα τα παραπάνω κριτήρια.

- Γιατί έχουμε newsletter αλλά και e mail list και ποιες είναι οι διαφορές τους;

- Το newsletter της λέσχης είναι το e mail που λαμβάνει κάποιος αν μπαίνοντας στην ιστοσελίδα μας (www.nekli.gr) κάτω από την ένδειξη Newsletter δηλώσει όνομα και e mail και μετά επιλέξει «Εγγραφή». Το newsletter ελέγχεται από το διαχειριστικό συμβούλιο της λέσχης και προωθεί θέματα που αφορούν τη λειτουργία της ή πολιτιστικά ζητήματα της πόλης μας. Δεν χρησιμοποιείται για την προώθηση κερδοσκοπικών εταιρειών, υποψηφίων σε κάθε μορφής εκλογές και διάδοση προπαγάνδας κάθε είδους. Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραληπτών δε δημοσιοποιούνται και δεν παραχωρούνται, ενώ δε μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί τους. Απαντώντας στο newsletter στέλνετε ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση administrator@nekli.gr που επιβλέπεται πάλι από το διαχειριστικό συμβούλιο της λέσχης.

H email list είναι μία λίστα φίλων της λέσχης όπου κάθε μέλος μπορεί να στέλνει e mail στους υπόλοιπους χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Αν θέλετε να εγγραφείτε στην παραπάνω λίστα, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τη λέσχη μέσω e mail.  

    
 

Newsletter

Θέλω να λαμβάνω το newlsetter της λέσχης